Valuta 
Naar huis >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

In 1.Consegna informatie die nodig
 *** De informatie die nodig is voor de scheepvaart is uw volledige naam, adres en het aantal telefono.Si geïnformeerd dat wij uw bestelling kunnen versturen via de GLB-adres, en postbusnummers of soortgelijke adressen zijn niet beschikbaar voor de scheepvaart. < br />  *** Zorg ervoor dat u de juiste verzendadres in te voeren en contact nummer. *** Houd rekening met 8-12 dagen voor de levering van uw object.
 *** Wij zullen u uw volgnummer in 36-48 uur nadat uw betaling is ontvangen.
 *** Tracking nummer om te controleren in:
 EMS website: http://www.ems.com.cn/
 DHL website: http://www.dhl.com/en.html van http://track.dhl-usa.com/TrackByRef.asp?nav=TrackByRef

2.METHOD Scheepvaart
 Normaal gesproken gebruiken we als een methode van spedizione.Ma voor sommige provincies EMS, zullen we gebruik maken DHL als verzendmethode. Het hangt af van de verzendkosten. Wij opteren voor de goedkoopste.

In 3. Meetprocedures
 Zodra uw bestelling is verzonden, dan bieden wij EMS of DHL tracking nummer. en website te voi.Ci zijn twee methoden om bovenstaande informatie van ons te krijgen,
 <1.> Bezoek onze website en opnieuw inloggen om de update te controleren.
 <2.> Check uw e-mail, want we zullen updatestatus naar uw e-mailadres.
 Opmerking:. (.. Als je niet kunt onmiddellijk contact op met de tracking nummer, neem meer geduld om te wachten tot het Po 'tijd wordt vereist door Express Company doen uploaden)

Tot 4. Mislukte of verkeerde levering
 *** Wij zijn niet verantwoordelijk voor terugzending indien u ons een onjuist of onvolledig adres.
 *** Als je weigerde om de bestelling te ondertekenen, zullen we betalen 35% als handvat vergoedingen, als het pakket is automatisch terug na een paar keer zonder succes levering (te wijten aan afwezig of u heeft een verkeerd of onvolledig afleveradres aan ons), zullen we 35% verzendingskosten
 *** Voor klanten die niet het pakket niet ontvangen binnen 12 werkdagen, neem dan contact op met uw lokale postkantoor ASAPSempre kunt u rechtstreeks contact op met het plaatselijke postkantoor met je ID-kaart of een ander geldig certificaat en de ordergegevens exemplaar dat u kunt afdrukken wanneer inloggen naar uw geregistreerde account op onze website.

Terug